23. 08. 2017

29. mednarodni festival Imago Sloveniae – kulinarična ponudba

Mednarodni festival Noči v stari Ljubljani med 23. in 27. avgustom spremlja tudi bogata kulinarična ponudba!

Za dobro jedačo letos z izbranimi jedmi kitajske, istrske, brazilske, indijske in japonske kuhinje ter gurmanskimi burgerji letos skrbi 12 gostincev, kaj slastnega pa se najde tudi za sladkosnede.
Hladno pijačo streže 6 slovenskih ponudnikov butičnih piv

Festivalski kulinarični ponudniki so pomembni podporniki Noči v stari Ljubljani, saj z njihovimi prispevki delno financiramo glasbeni program. 

Klikni na sliko za povečavo gostinskega letaka
letak-za-gostince_imago_jpgletak-za-gostince_imago_jpg2


Novi trg

ISTRSKA KUHINJA IN VINO

*ALTROKE
Fino, dobro, odlično, okusno. Če k tem štirim pridevnikom dodate besedo Altroke, vas bo pot ponesla na Stari trg 19, kjer vas čaka prvovrstna kulinarična izkušnja z istrskim pridihom.
Več na naši spletni strani!


 

Hribarjevo nabrežje

AZIJSKI KOTIČEK

*TLOFT
Sodobna azijska kulinarika: Ste naveličani klasike? Potem le pridite k nam in preizkusite našo Gyozo z mesom ali vegansko verzijo, odličen sushi, ramen burger, bubble tea in še kaj!
Več na naši spletni strani!

*YUAN YANG
Izbrane jedi kitajske kuhinje do vaših vrat. Več na naši spletni strani.

*DAN DAN
Pestra ponudba jedi kitajske kuhinje. Dostavljamo tudi na dom. Več na naši spletni strani.

*KITAJSKI VRT
Izredno okusna hrana, gostoljubnost in lep letni vrt z velikim kostanjem. Kot edina kitajska restavracija v Sloveniji vam ponujamo DIM-SUM kitajske žlikrofe, ki so naša specialiteta. Poleg kitajskih žlikrofov ponujamo kitajske specialitete sečuanske in kantonske kuhinje. Več na naši spletni strani.

*RADHA GOVINDA
Hrana, ki jo pripravljamo, je prava paša za oči, polna ljubezni in pozitivne energije, zato je odlična odskočna deska za delo, ki ga opravljate in vaše dobro počutje.
Raznoliki okusi so zapeljivi, eksotični in gurmanski. Vaša želja po dobri, zdravi hrani bo popolnoma zadovoljena. Več na naši spletni strani.

*ABI FALAFEL
Abi Falafel je prvi lokal z arabsko hrano pri nas. Pri nas zadovoljimo okus vsakega vegetarijanca, mesojedca, vegana in gurmana! Delamo vse dni v letu, dobrote pa vam pripeljemo tudi na dom.
Več na naši spletni strani.

*MOY SUSHI
V prijetnem lokalu, v stilu japonskega minimalizma, ponujamo raznolik izbor odlične japonske hrane, ki nastaja pod vodstvom izkušenega kuharja iz dežele vzhajajocega sonca. Okusno, zdravo in hitro! Več na naši spletni strani.

ZA SLADKOSNEDE

*TWISTER
Najbolj ZRollan sladoled v mestu vrhunskih okusov. Po novem še Twister palačinke (črne,rdeče in navadne). Več na naši spletni strani.

KRAFT PIVO

*PIVOTOČ
Na stojnici Pivotoč bomo obiskovalcem nudili odlična belgijska craft piva- točena in ustekleničena. Spekter piv bo zajemal tako sadna piva, kot tudi svetli lager, temni in svetli ale ter pšenično pivo. Torej obvezna postojanka za vse ljubitelje odličnih piv. Več na naši spletni strani.


 

Stritarjeva ulica

KRAFT PIVO IN BURGERJI

*SERMINČEK BAR
Preprosto…najboljši v mestu. Več na naši spletni strani.

*GREEN GOLD
Kraft pivovarna iz centra Štajerske regije, kjer raste najboljši hmelj. Več na naši spletni strani.

*CRAZY DUCK
Pivovarna Racon se nahaja v majhni vasi blizu Žirov na 750 nadmorske višine. Smo posebni, varimo na drva, imamo odlično vodo ter ponujamo  5 vrst piva: dva svetla ( Crazy duck in Thirsty duck),  in tri temne ( Mighty duck, Ugly duck in Roasted duck).  Tokrat vam ponujamo točeno 60 min IPA  -CRAZY DUCK in outmeal stout – UGLY DUCK. Vse vrste pa vam ponujamo tudi v steklenicah. Več na naši spletni strani.

*TANKRT
Pivska revolucija se je začela in se počasi vzpenja proti vrhuncu. Male pivovarne v Sloveniji rastejo kot gobe po dežju, slovenska craft piva so odlična in vedno bolj iskana. Za tiste, ki vedo kaj je dobro in kaj je in, je tu TANKR. TANKR je IMVjev kombi starodobnik, prirejen tako, da lahko na zunanji strani točite pivo iz 6 pip. Točimo večinoma slovenska butična piva (Pelicon, HumanFish, Hopsbrew, Reservoir Dogs, Mali grad…), lahko pa ponudimo katerokoli drugo pivo (Union, Laško, Erdinger…). Kombi je zelo atraktiven in nekaj posebnega in je popestritev vsakega dogodka. Lahko ga tudi najamete in si pivo točite sami, lahko pa vam pri točenju pomagamo. Več na naši spletni strani.

*HUMAN FISH
Družinska mikropivovarna iz Vrhnike.

*RAVBAR
Najstarejša slovenska kraft pivovarna, kjer že od leta 1991 varimo izključno nefiltrirano in nepasterizirano lager in ale pivo. Več na naši spletni strani.

*SHOOTERS
Široka ponudba sočnih burgerjev in vrhunskih tekočih zvarkov. Več na naši spletni strani.

BRAZILSKA KUHINJA

*RODIZIO DO BRASIL
Vabimo vas na vrhunsko kulinarično, avtentično brazilsko izkušnjo, ki jo bo za vas pripravil naš »Gaucho Chef« na tradicionalnem brazilskem žaru, poimenovanem churrasco.
Več na naši spletni strani.

ZA SLADKOSNEDE

*TWISTER
Najbolj ZRollan sladoled v mestu vrhunskih okusov. Po novem še Twister palačinke (črne,rdeče in navadne). Več na naši spletni strani.

© IMAGO SLOVENIAE 2024. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne strani: Pozitiven Design, Oblikovanje: LUKS Studio