Torek
21. September
ob 18.00
Galerija Janez Boljka - Gornji trg 16, Ljubljana

OTVORITEV KULTURNE AMBASADE PALESTINE S FOTOGRAFSKO RAZSTAVO AL ARD ZEMLJA

Kulturna ambasada Palestine želi z razstavo prikazati nezlomljivo vez med palestinskim narodom in njihovo zemljo.
Gost, palestinski pesnik Fawzi Abder Rahim, iz Maribora, bo prebral nekaj pesmi iz svoje zadnje zbirke Do kdaj. Razstavo so pripravili v sodelovanju s fotografinjo in raziskovalko palestinskih vezenin, Fatimo Abbadi ter s priznanim slikarjem Khaledom Houranijem. Sledila bo manjša pogostitev.

Fotografska razstava je del dogodkov v okviru desete Kulturne ambasade Palestine.


Kulturna ambasada Palestine je letni dogodek, katere namen je odpreti prostor za palestinsko zgodbo, spodbuditi razmišljanje in širiti razumevanje o dogajanju v Palestini skozi palestinsko kulturo, literaturo, kulinariko, zgodovino in ne nazadnje, skozi palestinski glas.


Vstop prost.

Dogodka se lahko udeležijo le osebe s potrdilom o: prebolelem covidu-19 (P), cepljenju (C) ali negativnem rezultatu testa, ki ne sme biti starejši od 48 ur (T). Vstop na prizorišče je mogoč le s predložitvijo dokazila o izpolnjevanju pogoja PCT. Dokazila niso potrebna za mlajše od 12 let.
Vsi obiskovalci morajo nositi zaščitne maske, si pred vstopom razkužiti roke in upoštevati varnostno razdaljo vsaj 1,5 m. Obiščite nas le, če ste zdravi.

© IMAGO SLOVENIAE 2024. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne strani: Pozitiven Design, Oblikovanje: LUKS Studio