Sreda
11. Junij
ob 18.45
Prešernov spomenik
Ljubljana

THE CUMNOR HOUSE CHOISTERS ZA GUINNESSOVO KNJIGO REKORDOV (Velika Britanija)

MEDNARODNI CIKLUS MLADI TALENTI

Cumnor House School Choristers bodo poskušali doseči rekord v petju na prostem in se vpisati v Guinnessovo knjigo rekordov skupaj z več kot 70 zasedbami z več kot 25 člani, ki bodo hkrati zapele na različnih lokacijah po svetu.

Vabljeni na Prešernov trg v Ljubljani, kjer bodo med 18.45 in 19.00 pripravili kratek program, rekord pa bodo podirali od 19.00 do 19.05.

Cumnor Choristers je otroški pevski zbor The Cumnor House School iz Croydona, Velika Britanija. V zadnjih nekaj letih je nastopil v Salzburški katedrali ter številnih prestižnih lokacijah na Hrvaškem, Malti in Slovaškem ter v Italiji. Leta 2013 je v sklopu evropske turneje prepeval v slavni katedrali Sagrada Familia, v Barcelonska katedrala in samostanu Monserrat. Veliko nastopa tudi v Veliki Britaniji, kjer je, med drugim, sodeloval z zborom BBC na premieri “The Farthest Shore” Paula Mealorja. Nastopil je tudi v prestižni Kraljevi operni hiši in Royal Albert Hallu v Londonu.

________________________________________________________________________________________

World Record Attempt: Largest Busk at Multiple Venues worldwide

Prešeren Monument, Prešernov Trg, Ljubljana

18.45 – 19.05

The Cumnor House Choristers are formed by audition every year.  In 2013 they toured Spain singing at the Sagrada Familia, Barcelona Cathedral and the Montserrat Monastery, and in previous years have sung in Salzburg Cathedral, and in prestigious venues in Croatia, Italy, Slovakia and Malta.  In England they gave various performances including the English premiere of “The Farthest Shore” by Paul Mealor with the BBC singers. In recent years they have also performed in the Royal Opera House and the Royal Albert Hall in London.

 

FinalPitchUplogomla200 (2)

© IMAGO SLOVENIAE 2024. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne strani: Pozitiven Design, Oblikovanje: LUKS Studio