Petek
14. Avgust
ob 20.30
Gornji trg - Ljubljana

JANI ŠEPETAVEC: In Recital with Blues

Jani Šepetavec, tenorski in altovski saksofon
Grega S. Crnković, kitara
Erik LaPierre Čebokli, bas kitara
Žiga Kožar, bobni


Na albumu In Recital with Blues Jani Šepetavec predstavlja lastne kompozicije, bazirane na konceptu sodobnega bluesa, v kombinaciji s shuffle, funk ter afro-beat ritmom. V ospredje postavlja sočasno igranje glavne melodije na saksofonu in kitari, ki se občasno prelevi v »call and response« vzorec, ki nas spomni na starejši, klasični blues.

Novogoriški saksofonist Jani Šepetavec je po opravljenem šolanju na jazz oddelku Srednje glasbene in baletne šole v Ljubljani svoj študij nadaljeval na Jazz inštitutu Umetniške univerze v Gradcu (Avstrija), kjer se je uril v razredu profesorja Karlheinza Miklina in tudi uspešno magistriral. Kot glasbenik se je udeleževal mojstrskih tečajev z vrhunskimi mentorji  kot so Don Menza, Dave Liebman, Jerry Bergonzi, Bob Mintzer in Donny Mccaslin. Piše glasbo za različne projekte in ustvarja lastne skladbe. Kot multiinstrumentalist redno sodeluje s priznanimi slovenskimi glasbeniki.


Vstop prost.

Zaradi ukrepov omejevanja širjenja okužb s COVID-19 si morajo obiskovalci redno razkuževati roke in upoštevati varnostno razdaljo vsaj 1,5m. Po uredbi NIJZ je obvezno zbiranje osebnih podatkov vseh obiskovalcev, podatke moramo hraniti 30 dni. Zaradi zagotavljanja varnosti vse obiskovalce vljudno naprošamo, da dosledno sledijo navodilom. Če sumite, da ste prišli v stik s koronavirusom ali kažete tipične znake bolezni, ne hodite na dogodek. Poskrbimo za zdravje nas in naših bližnjih.


© IMAGO SLOVENIAE 2024. Vse pravice pridržane
Izdelava spletne strani: Pozitiven Design, Oblikovanje: LUKS Studio